Ota yhteyttä

QUVA® FLOW

Skaalautuva, teollista big dataa hyödyntävä ennakoiva hälytysjärjestelmä Quva® Flow on ketterästi ja kustannustehokkaasti saatavilla ja se nostaa yrityksesi tuottavuutta.

Tunnistatko datan hyödyntämisen nykytilasi?

Tavallisesti asiakkaillemme kertyy valtavasti dataa eri muodoissa ja sitä käsitellään usein siiloutuneesti ja monilla eri työkaluilla sekä niiden yhdistelmillä. Tyypillisiä tällaisen ympäristön oireita ovat muun muassa laatuongelmat, matalat käyttöasteet, työturvallisuushaasteet, hidas vianetsintä ja kasvavat kustannukset. Päivittäiset ongelmat ja haasteet vaihtelevat, mutta usein yhteinen tekijä on puutteellinen tai myöhässä tuleva tieto päätöksenteon tueksi.

Quva® Flow'n avulla nostat tuottavuutta oman datasi avulla

Ketterän teollista big dataa hyödyntävän Quva® Flow ennakoivan hälytysjärjestelmän avulla asiakkaamme saa datastaan jalostetun oikean tiedon oikeassa muodossa oikeille henkilöille reaaliaikaisesti. Emme tarjoa geneeristä työkalua tai alustaa vaan konfiguroimme palvelumme vastaamaan asiakkaan konkreettisiin tarpeisiin. Quva® Flow'n reaaliaikainen aikasarjadatalle optimoitu data-analytiikka mahdollistaa toiminnan ennakoinnin hälyttämällä ongelmista jopa ennen kuin taloudellista vahinkoa on syntynyt. Paremmalla ja ajantasaisella kokonaiskuvalla prosessisi datasta pääset maksimoimaan tuottavuuden.

Analytiikan avulla kilpailuetua


Jos haluat ohjata liiketoimintaasi faktaperusteisesti, niin silloin haluat pistää datasi töihin. Quva® Flow’n analytiikkamoottori on räätälöity jalostamaan automaattisesti merkityksellistä tietoa päätöksenteon tueksi monimutkaisissa dataa keräävissä ympäristöissä. Analytiikka-algoritmimme ovat optimoitu prosessi- ja kappaletavarateollisuudelle tyypilliselle aikasarjadatalle. Konfiguroitava analytiikkamoottori koostuu monista menetelmistä reaaliaikaisesta SPC-laskennasta aina koneoppimiseen ja syviin neuroverkkoihin asti. Voit olla varma, että organisaatiosi informaatiotarpeet tulevat vastatuiksi.

Käyttäjäystävälliset visualisoinnit


Quva® Flow hälytysjärjestelmän avulla käyttäjät saavat reaaliaikaista visuaalista tietoa prosessin poikkeamista ja voivat halutessaan pureutua syvemmälle ongelmakohtiin. Skaalautuvuuden ja konfiguroitavuutensa ansiosta se soveltuu monenlaisiin käyttötarpeisiin eri tuotteiden laadun ennustamisesta prosessin hallintaan ja tehtaiden yli tehtävään seurantaan.

Quva® Flow’n hyödyt


Visuaalinen päätöksenteon tuki
Data ja ennusteet jalostettuna helppokäyttöisesti visuaalisessa muodossa tukemaan ja nopeuttamaan päätöksentekoa.

Älykkäät hälytykset
Kohdennettujen tuotekohtaisten hälytysten avulla asiantuntijan katse ohjataan tärkeisiin poikkeamiin oikea-aikaisesti.

Toiminnan ennakointi
Reaaliaikaisen ja ennustavan bigdata –analytiikan hyödyntäminen auttaa siirtymään reagoinnista proaktiiviseen toimintaan.

Reaaliaikaisuus
Palvelun analytiikka toimii sekä eräajona että reaaliaikaisesti jalostaen merkityksellistä tietoa sekä peilaten sitä valmistushistorian dataan.

Automaatio
Manuaalisen datan käsittelyn ja analysoinnin minimointi antaa työntekijöille mahdollisuuden keskittyä päätöksentekoon ja toimintaan.

Skaalautuvuus
Palvelu mahdollistaa suurien tietomäärien hyödyntämisen niin linja, tehdas, kuin koko yrityksen tasolla.

Turvallisuus
Sekä raakadatasi että jalostettu tieto ovat turvassa joko paikallisesti tai pilvessä tarpeesi mukaan.

Hiljaisesta organisaation tiedoksi
Työntekijöiden hiljaisen tiedon integrointi osaksi palvelua.

Näin helposti liikkeelle datan hyödyntämisessä


Testaa Quva® Flow ennakoivaa hälytysjärjestelmää LEAN pilotin avulla, jossa kuukaudessa ratkaisu pystytetään ympäristöösi ja kahden kuukauden ajan voit testata sitä oman toimintasi tukena. Pilotin aikana pääset todentamaan Quva® Flow’n mahdollistamia hyötyjä omassa ympäristössäsi, jonka jälkeen voit päättää haluatko jatkaa palvelun käyttöä rutiinisti tuotannon tukena. Palvelu on myös helposti ja kustannustehokkaasti skaalattavissa tarpeiden mukaan.

 

OTA YHTEYTTÄ


Quva Oy

Y-tunnus: 2348506-3

Osoite: Sumeliuksenkatu 18 B
33100 Tampere

Verkkolaskuosoite: 003723485063

Myynti

Emil Ackerman
+358 45 2086 816
emil.ackerman(at)quva.fi

Other contacts:
firstname.lastname(at)quva.fi

Tilaa demo/yhteydenotto

äLä KIRJOITA TäHäN MITääN

Tilaa uutiskirje