Ota yhteyttä

YDINTIIMI

Olemme tiivisti yhteen hitsautunut joukko maailman luokan data scientisteja, joille yhteistä on tinkimätön asenne tuoda datalle merkitystä.

Tutustu tiimiimme

Quick facts

64%

teknisistä
tohtoreita
Big data –kokemusta
11
toimialalta

Kaikki

kokovartalo-analyytikkoja

Emil Ackerman, DI

Toimitusjohtaja / Myynti

Emil on IIoT-vaikuttaja ja innokas myyntimies. Hänen päätehtäviinsä kuuluu liiketoiminnan kehittäminen ja asiakkaiden tyytyväisyyden varmistaminen. Emil toimii myös Kunnossapitoyhdistys Promaint ry:n Datasta Toimintaan Teollisuudessa (DTT) -toimikunnan puheenjohtajana.

Juho Liljeroos, DI

Liiketoiminnan kehitysjohtaja / Myynti

Juho on myynnin ammattilainen, jolla on kokemusta tuotteistamisesta ja liiketoiminnan kehittämisestä. Hänen tehtäviinsä kuuluu kansainvälisen liiketoiminnan kehittäminen, yrityksen tarjooman hallinta, myynti ja markkinointi. Hänen menestyksensä resepti koostuu jatkuvasta oppimisesta, poikkitieteellisestä taustasta, sekä kovasta työstä yhdistettynä unelmoijan ajatuksen juoksuun.

Tapio Manninen, TkT

Johtaja, Big data -analytiikka

Tapiolla on kokemusta koneoppimisratkaisujen kehittämisestä muun muassa metsä-, teräs- ja kaivosteollisuudessa tunnetuille yrityksille. Tapion vahva analytiikkaosaaminen mahdollistaa uudenaikaisten oppivien järjestelmien tuomisen tuotantoon ja sovittamisen eri tyyppisten asiakkaiden Big Data -ympäristöihin. Löydät listan Tapion julkaisuista ja patenteista täältä.

Antti Lehmussola, TkT

Suunnittelujohtaja

Antti on suunnitellut ja toteuttanut monipuolisia analytiikkaratkaisuja useille eri toimialoille raskaasta teollisuudesta terveydenhuoltoon. Hän työskentelee sekä asiakasprojektien että Quvan tuotekehityksen parissa. Löydät listan Antin julkaisuista täältä.

Pekka Ruusuvuori, TkT

R&D-johtaja

Pekalla on pitkä kokemus tutkimus- ja tuotekehitysprojekteista energia- ja prosessiteollisuudessa ja terveydenhuoltoalalla. Pekka vastaa tutkimusintensiivisten projektien johtamisesta. Löydät listan Pekan julkaisuista ja patenteista täältä.

Jyrki Selinummi, TkT

Co-founder, Senior Data Scientist

Jyrkin kokemus prosessiteollisuuden ja julkisen sektorin dataintensiivisten projektien hallinnoinnista yhdistettynä ohjelmistokehitystaustaan tekevät hänestä oikean henkilön ratkaisemaan analytiikan haasteesi. Löydät listan Jyrkin julkaisuista ja patenteista täältä.

Timo Erkkilä, DI

Teknologiajohtaja

Timon vastuualueena on suurten tietomäärien analytiikkamenetelmien ja arkkitehtuurin toteutus asiakasympäristöihin. Timolla on erityisesti kokemusta tuotannon laatuun liittyvässä analytiikassa, kuten laadun ennakoinnissa ja laatupoikkeamien tunnistamisessa Big Datasta. Ennen siirtymistään Quvalle Timo työskenteli tutkijana Amazon.com:lla, jossa hän suunnitteli ja toteutti hajautettuja koneoppimismenetelmiä ennustamaan yrityksen kymmenien miljoonien tuotteiden menekkiä. Timon julkaisut löydät täältä.

Niko Mikkilä, LuK

Senior Data Engineer

Niko on monitaitoinen ohjelmoija, jolla on kymmenen vuoden kokemus ohjelmisto- ja algoritmikehityksestä signaalinkäsittelyyn ja data-analyysiin. Nikolla on runsaasti kokemusta myös tietoturvaratkaisuista, järjestelmätason ohjelmistoista ja hajautetusta laskennasta. Nikon vastuualueet liittyvät mm. dataintegraatioon, tietoturvaan ja mikropalveluarkkitehtuureihin.

Tatsuki Monji

Software Engineer

Monji is a seasoned programmer with nearly a decade of experience in developing software for Japanese and international companies. He is especially focused on databases and customization projects.

Toni Korpela

Software Developer

Tonin intohimona on tuottaa laadukasta koodia ja käyttökokemusta parantavia ratkaisuita. Hän opiskelee Tampereen teknillisessä yliopistossa ja on toiminut tutkimusapulaisena Tietotekniikan laitoksella.

Tommi Lehtinen, FM

Senior Software Engineer

Tommilla on yli vuosikymmenen kokemus käytännön ohjelmistokehityksestä suurille suomalaisille ja kansainvälisille asiakkaille. Tommin erikoisalaa ovat skaalautuvat verkkopalvelut, hajautetut järjestelmät ja modernit internet-kehityksen menetelmät.

Janne Korhonen, FM

Johtaja, Operational Excellence

Janne on kokenut kansainvälisten ohjelmistoprojektien ammattilainen. Jannen vastuita Quvalla ovat projektien hallinta sekä toimituksista vastaaminen, SaaS-palveluiden koordinointi, asiakastyytyväisyyden seuranta, sekä myynnin tukitoiminnot. Jannen asiakaslähtöinen toimintatapa ja hyvä ihmistuntemus ovat tuoneet merkittäviä tuloksia ja tyytyväisiä asiakkaita jo vuosien ajan erilaisissa ohjelmistoprojekteissa.


Youtube URL:


Youtube URL:


Youtube URL:

https://www.youtube.com/watch?v=80VrqpNHZmE

Quva Oy charity campaing inspired by Tieto Value for life

Katso Juhon oivallus liiketoiminnasta.

Hallituksen jäsenet


Quvan kasvua ja kehitystä ohjaa raskaan teollisuuden ja ohjelmistoliiketoiminnan rautaisista ammattilaisista koostuva hallitus.


Jorma Tirkkonen toimii Quvassa hallituksen puheenjohtajana. Tirkkonen on toiminut useissa globaalien liiketoimintojen johtotehtävissä Cargotec-konserniin kuuluvalla Kalmar-liiketoiminta-alueella ja Valmet Automaatiossa. Hän on myös asunut perheineen Pohjois-Amerikassa 12 vuotta aluksi Valmet Automaation Yhdysvaltojen ja Kanadan tytäryhtiöiden toimitusjohtajana ja myöhemmin Kalmarin tytäryhtiön toimitusjohtajana, vastuualueena Pohjois ja- Etelä-Amerikan toiminnot. Työuransa alkuvaiheessa hän toimi Labko Oy:ssä useissa markkinointi- ja tuotekehitystehtävissä sekä toimitusjohtajana.  Muita tehtäviä ovat olleet VTT:n ja Tekesin asiantuntijatehtävät, luottamustoimet mm. Fimeccin sisältötyöryhmän puheenjohtajana sekä FIMA:n hallituksen puheenjohtajana sekä yrityskummitoiminta.

Olli Pasanen on yksi Quvan perustajista. Hän on ollut mukana tukemassa useita startupeja vuodesta 2008 lähtien niin liikkeenjohdon konsulttina, enkelisijoittajana ja perustajana. Vuosina 2001-2006 Pasanen toimi Ionific Oy:n toimitusjohtajana luotsaten yrityksen rakettimaiseen kasvuun telecom- ja terveydenhuoltoalueilla. Sasken Communication Technologies osti Ionificin vuonna 2006, jonka jälkeen Pasanen työskenteli Saskenilla telecom-alueen globaalin myynnin johtajana vuosina 2006-2008.

Harri Happonen on tekniikan tohtori 20 vuoden kokemuksella kansainvälisen teollisen automaatio- ja IT-liiketoiminnan kehittämisestä ja johtamisesta. Hän on työskennellyt merkittävien prosessi- ja energiateollisuuden toimijoiden kanssa eri maissa. Happonen on alumni -jäsen kansainvälisesti arvostetussa Sveitsiläisessä IMD -johtamiskoulussa. Asiakaskeskeinen innovointi, palveluprosessien kehitys ja uusien teknologioiden todellista lisäarvoa tuottava hyödyntäminen ovat Harrin lempiaiheita. Vuonna 2014 Harri siirtyi suomalaiseen, Fimlab-nimiseen laboratorioyritykseen vetämään liiketoimintakaupan jälkeistä toimintojen yhdistymistä. Tällä hetkellä hän työskentelee yrityksen varatoimitusjohtajana ja vastaa diagnostiikkapalveluista.

Jouko Virtanen on kauppatieteiden maisteri yli 20 vuoden kokemuksella yrittäjyydestä kansainvälisessä B2B liiketoiminnassa ja päätöksenteon tukijärjestelmien myynnistä. Hän on vastannut ohjelmisto- ja markkinatietoyhtiö Global Intelligence Alliance:n (GIA) myynnistä Europpassa sekä myöhemmin johtanut yhtiön Americas liiketoimintaa 11 vuotta Pohjois-Amerikassa vastuualueinaan USA, Kanada ja Brasilia. Virtasella on vankka kokemus kannattavan SaaS ohjelmisto- ja palveluliiketoiminnan rakentamisessa Fortune 500 yhtiöiden kanssa. GIA:n perustajajäsenenä Virtanen oli vahvasti vaikuttamassa yhtiön kansainvälistymiseen ja kasvuun 15 miljoonan euron ja 150 hengen organisaatioksi kunnes M-Brain Group osti yhtiön vuonna 2014. Muutettuaan takaisin Suomeen perheensä kanssa Virtanen on toiminut Takeoff Partners –yhtiön hallituksen puheenjohtajana työskennellen aktiivisesti useiden kasvuyhtiöiden parissa alkuvaiheen sijoittajana, hallitustyössä sekä neuvonantajana.

OTA YHTEYTTÄ


Quva Oy

Y-tunnus: 2348506-3

Osoite: Sumeliuksenkatu 18 B
33100 Tampere

Verkkolaskuosoite: 003723485063

Myynti

Emil Ackerman
+358 45 2086 816
emil.ackerman(at)quva.fi

Juho Liljeroos
+358 40 7418 498
juho.liljeroos(at)quva.fi

Other contacts:
firstname.lastname(at)quva.fi

Tilaa demo/yhteydenotto

äLä KIRJOITA TäHäN MITääN

Tilaa uutiskirje