Ota yhteyttä

TIIMI

Olemme tiiviisti yhteen hitsautunut joukko maailman luokan data scientisteja ja ohjelmistokehittäjiä, joille on yhteistä tinkimätön asenne tuoda data saataville ja luoda sille merkitystä.

Tutustu tiimiimme

Quick facts

40%

teknisistä
tohtoreita
Big data –kokemusta
11
toimialalta

150+

tekoäly-projektia

Johtoryhmä

Olli Pasanen on yksi Quvan perustajista. Hän on ollut mukana tukemassa useita startupeja vuodesta 2008 lähtien niin liikkeenjohdon konsulttina, enkelisijoittajana ja perustajana. Vuosina 2001-2006 Pasanen toimi Ionific Oy:n toimitusjohtajana luotsaten yrityksen rakettimaiseen kasvuun telecom- ja terveydenhuoltoalueilla. Sasken Communication Technologies osti Ionificin vuonna 2006, jonka jälkeen Pasanen työskenteli Saskenilla telecom-alueen globaalin myynnin johtajana vuosina 2006-2008.

Antti Lehmussola

Tkt Antti Lehmussolalla on monipuolinen tausta signaalinkäsittelyn, konenäön ja koneoppimisen hyödyntämisestä teollisuudessa. Hän on suunnitellut ja kehittänyt analytiikkaratkaisuita monille eri toimialoille, erityisesti paperi- ja selluteollisuuteen. Antti on julkaissut useita akateemisia artikkeleita ja kehittänyt esimerkiksi maailman suosituimman ohjelmiston valvontakameravideoiden analysointiin.

Janne on kokenut kansainvälisten ohjelmistoprojektien ammattilainen. Jannen vastuita Quvalla ovat projektien hallinta sekä toimituksista vastaaminen, SaaS-palveluiden koordinointi, asiakastyytyväisyyden seuranta, sekä myynnin tukitoiminnot. Jannen asiakaslähtöinen toimintatapa ja hyvä ihmistuntemus ovat tuoneet merkittäviä tuloksia ja tyytyväisiä asiakkaita jo vuosien ajan erilaisissa ohjelmistoprojekteissa.

Hallituksen jäsenet


Quvan kasvua ja kehitystä ohjaa raskaan teollisuuden ja ohjelmistoliiketoiminnan rautaisista ammattilaisista koostuva hallitus.


Jorma Tirkkonen toimii Quvassa hallituksen puheenjohtajana. Tirkkonen on toiminut useissa globaalien liiketoimintojen johtotehtävissä Cargotec-konserniin kuuluvalla Kalmar-liiketoiminta-alueella ja Valmet Automaatiossa. Hän on myös asunut perheineen Pohjois-Amerikassa 12 vuotta aluksi Valmet Automaation Yhdysvaltojen ja Kanadan tytäryhtiöiden toimitusjohtajana ja myöhemmin Kalmarin tytäryhtiön toimitusjohtajana, vastuualueena Pohjois ja- Etelä-Amerikan toiminnot. Työuransa alkuvaiheessa hän toimi Labko Oy:ssä useissa markkinointi- ja tuotekehitystehtävissä sekä toimitusjohtajana.  Muita tehtäviä ovat olleet VTT:n ja Tekesin asiantuntijatehtävät, luottamustoimet mm. Fimeccin sisältötyöryhmän puheenjohtajana sekä FIMA:n hallituksen puheenjohtajana sekä yrityskummitoiminta.

Olli Pasanen on yksi Quvan perustajista. Hän on ollut mukana tukemassa useita startupeja vuodesta 2008 lähtien niin liikkeenjohdon konsulttina, enkelisijoittajana ja perustajana. Vuosina 2001-2006 Pasanen toimi Ionific Oy:n toimitusjohtajana luotsaten yrityksen rakettimaiseen kasvuun telecom- ja terveydenhuoltoalueilla. Sasken Communication Technologies osti Ionificin vuonna 2006, jonka jälkeen Pasanen työskenteli Saskenilla telecom-alueen globaalin myynnin johtajana vuosina 2006-2008.

Leif Frilund on kokenut kansainvälisen liiketoiminnan johtaja. Vuodesta 2007 Frilund on toiminut kansainvälisen pakkausmateriaaliyrityksen Walki Groupin toimitusjohtajana. Ennen sitä hän toimi sveitsiläisen prosessi-instrumenttiyrityksen BTG Groupin toimitusjohtajana. Frilund on myös toiminut lukuisissa johtotehtävissä Ahlströmillä sekä toimitusjohtajana Albany Fennofelt Oy:ssä. Hänellä on myös laaja kokemus hallitustyöskentelystä eurooppalaisissa yksityisomistuksessa olevissa yhtiöissä.

Tom Anderzén on toiminut eri liiketoiminnan kehitystehtävissä useissa teollisuuden ja finanssitoimialan yrityksissä, viimeksi Huhtamäen Group VP, Development and Strategy tehtävässä. Aiemmin hän on johtanut myös tietotekniikkaorganisaatioita useissa eri yrityksissä, mm. ABB:llä ja IBM:llä. Anderzén tuo Quvan hallitukseen myös kokemusta suurten yritysten jatkuvan kehittämisen johtamisesta ja organisoinnista erityisesti Lean6Sigma menetelmien pohjalta. Tällä hetkellä Anderzén toimii hallitusammattilaisena ja palvelee useita yrityksiä liikkeenjohdon konsulttina.

Heikki Halme on hallitusammattilainen ja sijoittaja. Hän on toiminut näissä rooleissa kymmenissä yhtiöissä, niin startupeissa kuin jo toimintansa vakiinnuttaneissa yrityksissäkin. Hänellä on laaja-alaista kokemusta useista toimialoista, kuten telekommunikaatio, terveydenhoito, logistiikka, rakentaminen, rakennustuoteteollisuus ja erityisesti ICT. Hän on Solita Oy:n perustaja ja pitkäaikainen toimistusjohtaja, ja hän on myös työskennellyt tuotemarkkinoinnin tehtävissä Nokia Oyj:ssä. Eri rooliensa myötä hänelle on kertynyt monipuolista osaamista palveluliiketoiminnan kehittämisestä ja liiketoiminnan ja teknologioiden murroksesta. Heikki on erityisen vahva digitalisaation ja disruptiivisten liiketoimintamallien ymmärtäjä.

OTA YHTEYTTÄ


Quva Oy

Y-tunnus: 2348506-3

Osoite: Hämeenkatu 20 A
33200 Tampere

Verkkolaskuosoite: 003723485063

Myynti

Olli Pasanen
+358 50 5279 952 
olli.pasanen(at)quva.fi

Other contacts:
firstname.lastname(at)quva.fi

Tilaa demo/yhteydenotto

äLä KIRJOITA TäHäN MITääN

Tilaa uutiskirje