Ota yhteyttä

TIIMI

Olemme tiivisti yhteen hitsautunut joukko maailman luokan data scientisteja, joille yhteistä on tinkimätön asenne tuoda datalle merkitystä.

Tutustu tiimiimme

Quick facts

64%

teknisistä
tohtoreita
Big data –kokemusta
11
toimialalta

Kaikki

kokovartalo-analyytikkoja

Emil on yksi Quvan perustajista. Hän on IIoT-vaikuttaja ja innokas myyntimies. Hänen päätehtäviinsä kuuluu liiketoiminnan kehittäminen ja asiakkaiden tyytyväisyyden varmistaminen. Emil toimii myös Kunnossapitoyhdistys Promaint ry:n Datasta Toimintaan Teollisuudessa (DTT) -toimikunnan puheenjohtajana.

Janne on kokenut kansainvälisten ohjelmistoprojektien ammattilainen. Jannen vastuita Quvalla ovat projektien hallinta sekä toimituksista vastaaminen, SaaS-palveluiden koordinointi, asiakastyytyväisyyden seuranta, sekä myynnin tukitoiminnot. Jannen asiakaslähtöinen toimintatapa ja hyvä ihmistuntemus ovat tuoneet merkittäviä tuloksia ja tyytyväisiä asiakkaita jo vuosien ajan erilaisissa ohjelmistoprojekteissa.

Tapiolla on kokemusta koneoppimisratkaisujen kehittämisestä muun muassa metsä-, teräs- ja kaivosteollisuudessa tunnetuille yrityksille. Tapion vahva analytiikkaosaaminen mahdollistaa uudenaikaisten oppivien järjestelmien tuomisen tuotantoon ja sovittamisen eri tyyppisten asiakkaiden Big Data -ympäristöihin. Löydät listan Tapion julkaisuista ja patenteista täältä.

Olli Pasanen on yksi Quvan perustajista. Hän on ollut mukana tukemassa useita startupeja vuodesta 2008 lähtien niin liikkeenjohdon konsulttina, enkelisijoittajana ja perustajana. Vuosina 2001-2006 Pasanen toimi Ionific Oy:n toimitusjohtajana luotsaten yrityksen rakettimaiseen kasvuun telecom- ja terveydenhuoltoalueilla. Sasken Communication Technologies osti Ionificin vuonna 2006, jonka jälkeen Pasanen työskenteli Saskenilla telecom-alueen globaalin myynnin johtajana vuosina 2006-2008.


Youtube URL:


Youtube URL:


Youtube URL:

https://www.youtube.com/watch?v=a6-VmHyOY1Q&t=12s

Why should a company care about advanced analytics? - 2 min cartoon

Katso piirretty siitä, mitä teemme ylätasolla.

Hallituksen jäsenet


Quvan kasvua ja kehitystä ohjaa raskaan teollisuuden ja ohjelmistoliiketoiminnan rautaisista ammattilaisista koostuva hallitus.


Jorma Tirkkonen toimii Quvassa hallituksen puheenjohtajana. Tirkkonen on toiminut useissa globaalien liiketoimintojen johtotehtävissä Cargotec-konserniin kuuluvalla Kalmar-liiketoiminta-alueella ja Valmet Automaatiossa. Hän on myös asunut perheineen Pohjois-Amerikassa 12 vuotta aluksi Valmet Automaation Yhdysvaltojen ja Kanadan tytäryhtiöiden toimitusjohtajana ja myöhemmin Kalmarin tytäryhtiön toimitusjohtajana, vastuualueena Pohjois ja- Etelä-Amerikan toiminnot. Työuransa alkuvaiheessa hän toimi Labko Oy:ssä useissa markkinointi- ja tuotekehitystehtävissä sekä toimitusjohtajana.  Muita tehtäviä ovat olleet VTT:n ja Tekesin asiantuntijatehtävät, luottamustoimet mm. Fimeccin sisältötyöryhmän puheenjohtajana sekä FIMA:n hallituksen puheenjohtajana sekä yrityskummitoiminta.

Olli Pasanen on yksi Quvan perustajista. Hän on ollut mukana tukemassa useita startupeja vuodesta 2008 lähtien niin liikkeenjohdon konsulttina, enkelisijoittajana ja perustajana. Vuosina 2001-2006 Pasanen toimi Ionific Oy:n toimitusjohtajana luotsaten yrityksen rakettimaiseen kasvuun telecom- ja terveydenhuoltoalueilla. Sasken Communication Technologies osti Ionificin vuonna 2006, jonka jälkeen Pasanen työskenteli Saskenilla telecom-alueen globaalin myynnin johtajana vuosina 2006-2008.

OTA YHTEYTTÄ


Quva Oy

Y-tunnus: 2348506-3

Osoite: Sumeliuksenkatu 18 B
33100 Tampere

Verkkolaskuosoite: 003723485063

Myynti

Emil Ackerman
+358 45 2086 816
emil.ackerman(at)quva.fi

Other contacts:
firstname.lastname(at)quva.fi

Tilaa demo/yhteydenotto

äLä KIRJOITA TäHäN MITääN

Tilaa uutiskirje